söndag 13 november 2011

Fototriss-tema-kvinnligt

I veckans Fototriss är temat kvinnlig, inte alls lättare än manlig. Svårt att tolka utan att det blir platt och enkelt. För en gång skull är bilderna inte tagna idag, men väl under de senaste veckorna.

I min familj är fiske till stor del ett kvinnligt intresse, både min mor och jag har fiskat många timmar i livet.
Här en bild på modern när hon fiskar i sjön.

 Hår uppsatt i spännen är för mig ett kvinnligt drag, de flesta män med håruppsättningar använder snodd. På bilden är jag ute i tät dimma.
För mig har alltid färg och nagellack varit ett stort intresse, så här är min nagel. Det jag håller i en är märklig formation som frosten gjort på en pinne.

6 kommentarer:

 1. En väldigt annorlunda triss som jag gillar, speciellt då den inte är odelat kvinnlig tycker jag. Bilden med dimman är strålande!

  SvaraRadera
 2. Själv är jag inte alls intresserad av fiske men har ändå betraktat det som en manlig företeelse. Dag för mig att ompröva det. Snygg målning på nageln.

  SvaraRadera
 3. Fiske var min pappas släkt så inne på.. finns mina bröder som nu har det som fritidsintresse.. Den bilden på din mor, så fin den är.. helt naturlig. Nagellackskonst inte min grej alls.. men det där är så olika ..

  SvaraRadera
 4. Det är svårt att hålla isär kvinnligt och manligt.
  En kvinna som fiskar är kvinnligt. Fina bilder.
  Snyggt lagt nagellack - typiskt kvinnligt.
  Fin triss.

  SvaraRadera
 5. Spänne istället för snodd - den var bra!
  Jag tycker också att temat var supersvårt och har därför kikat runt mycket på trissarna - intressant att se allas tolkningar även om många varit väldigt lika. Och så finner man ett guldkorn här och där, sådant som verkligen är enbart kvinnligt! Kul!

  SvaraRadera
 6. Jag tyckte så synd om fiskarna när jag var liten, att få en krok i munnen, aj så ont, så jag har aldrig mer fiskat. Jag allergisk mot dem också så jag kan ändå inte käka upp dem :-)
  Yes, jag har hellre spänne istället för snodd. Har för det mesta bara snodd i håret när jag sover :-)

  SvaraRadera

I will be really happy if you leave your nice comment here!

THANK`s / AX

Ax